IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Spletna stran je ključni dejavnik predstavitev podjetja in njegove ponudbe na spletu. Vseveč je potrebe po spletni strani, ki ni le postavljena ampak resnično je del poslovnega plana. Da se jo povezuje z socjalnimi profili podjetja, pripomore k večjemu zaupanju.

Hočem ponudbo!

Net Pizza

PREDSTAVITVENA ENOSTAVNA STRAN 

Prestavitvena vizitka na spletu

Predstavitev stranki da osebno pokliče ali stopi do vas.

majhna spletna stran

Predstavitvena spletna stran je enostavna, v povprečju ima od 1-3 notranje strani in je hitro narejena.

 

LASTNOSTI

Glavne lastnosti takšnih so da postavljene kot malo večja vizitka na spletu, kjer lahko direktno dodamo vse glavne invormacije podjetja v glavi strani, saj vse kar išče obiskovalec od podjetja so informacije:

 • kje je se nahaja podjetje,
 • telofonsko številko,
 • email oziroma kontak
 • ter na kratko in jedernato kaj počne podjetje, saj lahko kakšne ponudbe ni poznal

To najlepše predstavimo z vrhunskimi slikami, katere lahko tudi priskrbimo mi če jih nimate, ter interaktivnimi mapami. Cena takšne strani niha od število strani ki ste si zamislili, če imate ali ne že narejene oz zakupljene slike, ter če priskrbite tekste vi ali jih moramo mi napisati.

Zanima me več

STRAN NAMENJENA POVEČANJU PRODAJE

Predstavitev mnogim na enkrat

Vse vnaprej prednastavljeno

big96

Spletna stran NAMENJENA POVEČANJU PRODAJE, ja malo bolj obsežna in zajema za vsako storitev oziroma ponudbo svojo stran in predstavitev le te na prodajni način.

 

LASTNOSTI

Glavne lastnosti spletnih strani za povečanje prodaje, je to da se osredotočamo vsaki ponudbi posebej, kakšne prednosti ma za stranko in kako to njej lako koristi in v čem je vrhunska izbira (ne boljša izbira ampak vrhunska). Smisel takšne spletne strani je, da stran sama prodaja. Vaše trgovske spretnosti vnesemo v samo osnove te strani.

Prednosti te strani so:

 • jasna ponudba storitev
 • zbiranje kontaktov in kupcev preko spleta
 • Osnovna seo optimizacija na strani, da se boljše pojavljate v googlu
 • optimizirano za telefone in mobilne naprave
 • dovršene strani prodajajo z prodajnimi teksti storitve
 • možnost zbiranje mailov in avtoresponder ( samodejno odgovori in se zahvali kupcu za zanimanje, zaporedje prednastavljenih mailov, …)
 • večja število strani več predstavljenih ponudbe in prednosti top izbire

Tako dovršena stran vzame daljše časovno obdobje za realizacijo to v povpreču en mesec dela, če dobimo vse podatke, tekste in slike takoj.

Zanima me več

IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE

IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE

Oblikovanje in izdelava spletne trgovine, implementiranje plačilnih sredstev

Spletna trgovina zajema obširno možnosti prodaje. Pomembno je kako je stran sestavljena da se čim več brezplačnega obiska dobi preko Googla in drughi spletnih iskalcev. Zato vam mi priporočamo najboljšo shemo postavitev kategorij in kako najbolje v posamičnem primeru vstaviti izdelek.

Trgovina zajema osnovna postavitev z grafičnim designom prirejenemu vaši celostni grafični podobi. Na bazi logotipa barv in značajev le tega se ustvari detajle grafike.

Pomembno je vedeti kakšna plačilna sredstva se uvede. plačilo preko PayPal, po prevzetju, nakazilo na bančni račun. Kakšne možnosti dostave imate, navadna pošta, express, kateri so dobavitelji.

Možnost imate da mi vnašamo izdelke v spletno stran (če se spreminjajo pogosto je to lahko pavšalni znesek) ali pa to naredite sami. V izdelavo pride vključeno 3h urjenje z vašim novim portalom, da se spoznate kako deluje.

Zanima me več

Potrebujete reklamne oglase za se oglaševati preko spleta ?

V naši ponudbi je tudi velika opcija za banner grafike ali pa reklame oglase v tisk.

Več o bannerjih in oglasih

bannerreklamni oglasi

Hotel sem spletno stran toda nisem dobro imel v glavi kaj bi z njo želel počet. Vedel sem da spletna stran je potrebna za podjetje. Vendar nobeden mi ni razložil kaj bi lahko vse z njo počel in kako bi razvijal nadalnje stike s strankami preko strani. Z idejo+ sem ugotovil, da stran je lako moja zaključna točka med vsemi današnjimi socialnimi omrežji. Saj nikoli se ne ve kdaj bo določeno socialno omrežje zaprlo ali pa se mu bo zmanjšal obisk in zaradi tega bi lahko izgubil stalne kupce ki sem obveščal le preko njih.
Torej na hitro je postala moja stran center vsega kamor sem vodil obisk tako iz facebooka kot Youtuba in obisk se je z planiranim email marketingom svetovanim na Ideji+ hitro preobrnil v več kot polovico mojega sedanjega prihodka.
Nisem pričakoval toliko od spletne strani.
Marko