REKLAMNI OGLASI – BANNERJI

Reklamni banner je močno orodje za promocijo proizvodov na spletu in gradnjo blagovne znamke. Živimo v času ko velikokrat izgled govori več kot kvaliteta ali poreklo izdelka, zato mora biti reklama premišljena in tehnično dovršena, da doseže ciljne kupce. Pri nas vam analiziramo tržišče na spletu in svetujemo najprimernejšo oglaševalsko orodje.

Potrebujete OGLAS za REVIJO, SPLET ali REKLAMNI PANO? Mi vam svetujemo, ga izdelamo in pripravimo za tisk ali za na splet.

Hočem ponudbo!

oglas Rose

GRAFIČNO OBLIKOVANJE ZA MANJŠA PODJETJA

Za manjša podjetja, ki potrebujejo eno reklamo imamo pakete različnih možnosti.

Če potrebujete velike dimenzije ali male za spletno oglaševanje vam svetujemo najboljšo možno rešitev. Možne so tudi majhni paketi slik za testiranje oglasov na spletu z manjšo resolucijo. To so običajno 3-5 slik katere oglaševalec testira na spletu. Če nimate slik, ne skrbite bomo našli rešitev za vsak žep.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE ZA VEČJA PODJETJA

Za VEČJA PODJETJA, katera se redno oglašujejo je oglaševanje vsakdanjih.

Bannerji in reklamni proizvodi se zamenjajo veliko krat. Za te priporočamo mesečni pavšal po dogovoru glede na delo. Da smo zmeraj pripravljeni vskočiti ko je potrebno novo oglaševanje. Z novimi viri oglaševanja na spletu vemo, da se veliko da preizkusiti z testiranjem različnih reklamnih banerjev zato tudi tle naredimo več različic po dogovoru za testiranje na spletu. Mnogo več idej pri nas. Preizkusite.

banner oglas Valentinovo

POZOR!  Izognite se napaki!

V vaši publikaciji, pa naj bo reklamni letek, zgibanka, oglas ali plakat, vedno preverite podatke.

Ne pozabite na:

  • KRAJ kjer se dogaja akcija, ki jo omenjate na reklamnem gradivu,
  • KOLIKO ČASA bo trajala posebna ponudba. Datumi!
  • V primeru da so to spletne reklame naj te vodijo do določenega izdelka ne le do glavne strani,
  • …………………..

Mnogo več nasvetov pri nas.

Ustanovili smo novo podjetje in to je bila naša prva oglaševalska akcija. Pričeli smo lokalno in si zamislili letakec. Ko se je letak izdeloval je bilo veliko straha če ne bo to le vržen denar v nekaj, kar ne bo ničesar prineslo. Vendar z novim letakom smo se podali na preizkus in ratalo nam je. Zahvaljujem se ideji plus posebno za nasvete pri novem podjetju. Vse so zrihtali oni od oblikovanja do tiska in celo pripeljali so nam.
Za firbčne akcija se je izvedla uspešno.
Katjuša
Dolgoročno sodelovanje nam daje sigurnost, da delo je vedno narejeno. Izkušnje se poznajo saj nam velikokrat svetujejo kako z dimenzijami, katere so primerne in privarčujemo pri urjenju zmeraj novih oseb, saj nam oni včasih dajejo pravilne dimenzije,v primeru če se pri nas zamenja kader. Velikokrat se zgodi, da novi kader niti še ne ve pravilno pa oni nas opozorijo preden pride do stroškov tiskanja.
Lep pozdrav Maja
Maja